Minuni

Minuni ale Sfântului Partenie din Lampsakos

Sfantul Partenie din Lampsakos - vindeca cancerul si bolile, si desface vrajile

Sfantul Partenie din Lampsakos a primit de la Dumnezeu, inca din timpul vietii sale, puterea de a savarsi mari minuni, fapt pentru care este supranumit „Sfantul Partenie Taumaturgul” – adica „Sfantul Partenie – Facatorul de minuni”.

Sfantul Partenie din Lampsakos are trei puteri deosebite, care se potrivesc perfect nevoilor omului de azi:

 • vindeca complet cancerul – de orice fel si in orice stadiu – si toate bolile trupesti si sufletesti;
 • scoate demonii si desface vrajile, farmecele si toate legaturile necurate;
 • salveaza din primejdii si rezolva minunat situatiile dificile.

Pe aceste puteri pe care Sfantul Partenie din Lampsakos si le-a manifestat inca din timpul vietii sale, Dumnezeu i le-a amplificat in zilele noastre, deoarece epoca noastra are nevoie mai mult ca oricand de aceste daruri depline.

Minunile pe care le-a savarsit Marele Sfant Partenie din Lampsakos sunt enumerate mai jos, iar pentru a afla detalii despre fiecare minune, faceti clic pe titlul minunii respective:

Reclame

2 gânduri despre „Minuni

 1. Nu mie trebuie sa-mi multumesti, ci lui Dumnezeu!

  Ma numesc E.T., sunt din Bucuresti si vreau sa va spun minunea pe carea savarsit-o Maica Domnului si Sfantul Nectarie prin mijlocirile lor cu mine.
  Totul a inceput in aprilie 2011. In luna a 8-a de sarcina,am descoperit la sanul drept un nodul foarte dur care nu durea (exact in locul unde aveam o mastoza fibrochistica). I-am aratat medicului ginecolog care m-a supravegheat pe toata perioada sarcinii si mi-a spus sa stau linistita ca nu este ceva grav (a incercat sa ma linisteasca pentru a nu-mi pune in pericol sarcina).
  In momentul in care am nascut, acest nodul avea deja 6 cm. Dupa nasteream fost sa fac o ecografie si medicul care m-a examinat mi-a spus ca este necesar sa fac o biopsie. Atunci a inceput cosmarul. Sotul meu, stiind banuielile medicilor, incepuse sa se roage la icoana Maicii Domnului “Pantanasa” si Bunului Dumnezeu pentru a ne ghida catre cea mai buna cale, iar sora mea ne-a dat acatistul Sfantului Nectarie. Rezultatul biopsiei pe care am facut-o la IOB a confirmat banuielile medicilor – tumora maligna.
  Sotul meu si familia nu au avut puterea sa-mi spuna rezultatul, eu fiind o persoana care nu as fi putut accepta ca am vreo boala, cu atat mai mult cancer. Au urmat momente de confuzie si deruta pentru ca stiam in ce stare se afla sistemul sanitar din Romania. Rugaciunile familiei catre Bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne-au scos in cale un roman stabilit in Germania, medic specialist in asemenea afectiuni la spitalul din Magdeburg, catre care am plecat pentru un consult. Acest om minunat a fost cel care mi-a comunicat diagnosticul, si, datorita modului in care mi-a expus situatia, mi-a dat liniste si putere. Tin sa precizez ca medicii din Romania, inclusiv cel din Germania au fost uimiti de rapiditatea cu care tumora isi marea dimensiunile, ajungand pana la 8.2 cm intr-un interval foarte scurt. La indicatiile medicului, si din ratiuni financiare, ne-am intors in tara, unde la IOB a inceput calvarul numit: chimioterapie.
  In aceasta perioada am avut sprijinul neconditionat al nasilor baietelului nostru, niste persoane minunate, care s-au rugat pentru noi inclusiv la Sfantul Munte Athos, de unde ne-au adus icoana Maicii Domnului “Pantanassa”. Pe timpul chimioterapiei mi-am dorit foarte mult sa ajung la Manastirea Sfantului Nectarie in insula Eghina, dar din cauza raului provocat de chimioterapie nu am putut, insa a ajuns acolo sora mea de unde mi-a adus ulei sfintit de la candela Sfantului, cu care m-am uns cu credinta in fiecare dimineata si seara.
  La sfatul unei credincioase, am ajuns la manastirea Radu Voda din Bucuresti sa ne rugam la moastele Sfantului Nectarie si sa participam la Sfantul Maslu. Tot in aceasta perioada m-am spovedit , m-am impartasit si am inceput sa citesc acatistul Sfantului Nectarie ,acatistul Maicii Domnului si acatistul Maicii Domnului Pantanassa. De mare ajutor mi-a fost si pelerinajul pe care sotul meu, impreuna cu nasul baietelului meu, l-au facut la Sfantul Munte Athos. De aici mi-a adus ulei sfintit de la candela Maicii Domnului cu care mi-am uns in fiecare dimineata si seara locul bolnav; braul Micii Domnului pe care parintele Chiril de la Manastirea Vatopedu mi l-a trimis sfatuindu-ma sa il port tot timpul.
  In toata aceasta perioada m-am rugat Bunului Dumnezeu, Domnului Iisus Hristos si Maicii Domnului ca interventia chirurgicala, pe care urma sa o suport la clinica din Magdeburg-Germania sa fie cat mai conservatoare si sa nu-mi pierd sanul in totalitate, asa cum mi s-a spus la consultatia efectuata initial la aceasta clinica. De asemenea, am inceput sa primesc icoane, acatiste, carti , printre care si o carte un un mare Sfant grec – Partenie din Lampsakos , despre care la acea data nu stiam nimic si nu i-am dat importanta cuvenita. Printre toate aceste obiecte sfinte am mai primit de la un credincios venit dintr-un pelerinaj,o sticluta cu mir de la trei sfinti ,Sfantul Ierarh Partenie,Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul si o bucata de panza atinsa de moastele celor trei sfinti si a altora.Bucata de panza mi-a fost un pansament atat pentru tumora de la san cat si pentru suflet. Ma simteam ocrotita noaptea, avand langa mine acatistul Sfantului Nectarie, iconita Maicii Domnului Portarita si acatistul Sfantului Ioan Rusul (pe care il citeam in acea perioada).
  In noaptea de 24.12.2011 m-am trezit brusc, avand pe dosul palmei lipita icoana Maicii Domnului Portarita si o stare de bucurie interioara, gandul ca voi fi bine si faptul ca Maica Domnului ma ocroteste – subliniez ca se apropia operatia si imi era foarte teama. Tot in aceasta perioada, premergatoare interventiei chirurgicale, am visat 2 ingeri, care erau pe cer si se uitau catre mine, facandu-mi un semn, ca si cum, rugile mele au fost ascultate. Toate aceste lucruri mi-au dat puterea sa merg la operatie. Inainte de a pleca in Germania pentru operatie, am fost si la moastele parintelui Ilie Lacatusul pentru a ma ruga ca totul sa decurga bine.
  Ajunsa in Germania am continuat sa citesc acatistul Maicii Domnului Pantanassa. Cu 2 zile inainte de operatie am visat multe icoane cu Maica Domnului, iar in ultima dintre ele Maica Domnului isi misca buzele ,imi vorbea, insa eu nu intelegeam ce spune, dupa care a plecat din icoana. Pe moment am crezut ca este suparata pe mine, dar am inteles mai tarziu ca nu era asa si ca, de fapt, a vrut sa-mi spuna ca o sa fie cu mine in timpul operatiei (acest lucru mi l-a spus parintele Chiril la la Santul Munte Athos). Cand am ajuns la clinica din Magdeburg, medicul Serban Costa, in urma ecografiei dinaintea operatiei, a constatat cu uimire ca tumora avusese o remisie spectaculoasa – de la 8.2 cm la 1.7 cm si a hotarat ca excizia totala a sanului nu mai era necesara. Acesta a fost inca un semn ca Dumnezeu asteapta de la noi sa ne rugam cu credinta si sanu deznadajduim niciodata.Interventia chirurgicala a avut loc pe data de 14.02.2012 si a decurs fara complicatii. Dupa operatie, in urma analizelor,am primit o veste foarte buna: examenul histopatologic nu a relevant metastaze, iar zona axilar-ganglionara nu era afectata, ceea ce, in mod normal, la dimnesiunile tumorii ar fi trebuit sa fie.Multumindu-i medicului pentru grija si atentia pe care mi-a acordat-o, dansul mi-a raspuns: “Nu mie trebuie sa-mi multumesti, ci lui Dumnezeu”, lasand sa se inteleaga ca Dumnezeu a facut o minune cu mine. Ulterior, asistenta medicului – d-na dr. Stoenescu, mi-a spus ca un asemenea caz a fost unul nemaiintalnit in acea clinica in cei peste 30 ani de activitate a domnului doctor Costa, prin dimensiunea tumoriii, remisia excelenta inregistrata dupa chimioterapie si rezultatul examenului histopatologic post operator, iar medicul mi-a spus “Mergi spre vindecare.”
  La cateva luni dupa operatie, mai exact in postul Maicii Domnului, am visat ca ma aflam la mormantul unui mare Sfant (in vis nu stiam despre ce Sfant este vorba), unde erau multi oameni, care spuneau ca au venit sa se vindece. Dintr-o data m-am trezit singura langa mormantul Sfantului, cu baietelul meu in brate , vedeam multe icoane ale Sfantului, iar langa mormant o icoana mare cu Sfantul respectiv. M-am apropiat si m-am rugat “Sfantule, nu stiu cine esti, dar ajuta-ma sa nu mai am problem de sanatate”. In momentul urmator am vazut cum se ridica din mormant un Sfant inalt, imbracat in auriu, ne-a luat in brate (pe mine si pe baietelul meu)spunandu-mi la ureche: “De ce nu ai facut copii, fata mea?” Am simtit o stare de bine si de siguranta in acele momente.M-am trezit si mi-am dat seama ca ii stiam chipul de undeva. Am cautat printre cartile cu sfinti pe care le aveam in casa si pe una dintre ele se afla Sfantul exact ca in visul meu : Sfantul Ierarh Partenie din Lampsakos – Sfantul ocrotitor al bolnavilor de cancer. Nevenindu-mi sa cred ca am visat un sfant, am intrat pe internet si tastand numele sfantului Partenie, mi-a aparut printre alte informatii si icoana sfantului pe care am vazut-o in vis si pe care in realitate nu o vazusem niciodata. Icoana din visul meu era incadrata de jur imprejur cu niste flori albe, la fel si cea de la mormantul sfantului. Mentionez ca am tot amanat momentul conceperii unui copil, iar pe baietelul meu l-am nascut la varsta de 37 ani. Trebuie sa mai spun, ca pana sa am aceasta problema de sanatate ,nu credeam in sfinti si in ajutorul lor. Ii multumesc lui Dumnezeu ,ca prin aceasta boala m-a ajutat sa gasesc calea cea buna.
  Oameni buni, rugati-va cu credinta pentru ca sfintii sunt langa noi si asteapta sa le cerem ajutorul.
  Multumesc Sfinte Ierarh Partenie ca ai venit la mine cand aveam atata nevoie!
  Credinta puternica, acesta este leacul pe care l-au luat de-a lungul timpului mii de oameni care au fost vindecati in chip minunat de Domnul Hristos, de Maica Domnului si de sfinti. Imi doresc foarte mult ca aceasta minune, pe care Bunul Dumnezeu, Bunul Iisus Hristos, prin mijlocirile Maicii Domnului, ale sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si Sfantului Partenie a savarsit-o cu mine sa le fie de folos si altora.
  Multumesc familiei mele, tuturor prietenilor mei, nasilor Loredana si Daniel care au fost alaturi de mine si tuturor celor care s-au rugat pentru mine. Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti!
  Ii multumesc din suflet parintelui Chiril de la Manastirea Vatopedu de pe muntele Athos care in toata aceasta perioada s-a rugat pentru sanatatea mea.
  Slava lui Dumnezeu intru sfintii Lui!

 2. Vreau sa mai adaug că Sfântul Partenie din Lampsakos ajuta și în găsirea unui loc de munca. Eu am citit 40 de zile Paraclisul Sfântului in fata candelei aprinse pentru niște boli care mă supărau dar imediat după cele 40 de zile, a început să sune telefonul de la mai multe firme care mă chemau la interviurile unde eu depusesem CV-ul cu foarte multe luni înainte, poate cu ani chiar, în acea perioadă renunțând să mai depun CV-uri pentru că eram prea bolnava. Așa am descoperit fara sa știu că Sfântul Partenie ajuta in găsirea unui loc de munca. Mai adaug ca in același timp citeam și Paraclisul Maicii Domnului. Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s