A vindecat BOLILE cauzate de VRĂJI şi FARMECE

Sfantul Partenie din Lampsakos - Sfantul Vindecator de cancer (7 februarie)
Sfantul Partenie din Lampsakos - Sfantul Vindecator de cancer (7 februarie)

Sfantul Partenie din Lampsakos a primit de la Dumnezeu mare putere impotriva diavolilor, putere pe care Sfantul Partenie o are si in zilele noastre. Inca din timpul vietii sale, a facut minuni, salvand pe oamenii care erau chinuiti de diferite boli sufletesti si trupesti cauzate de vraji, farmece si de alte actiuni diavolesti.

Din Viata Sfantului Ierarh Partenie din Lampsakos aflam despre cazul sotiei magistratului Agapios (Evharia), care s-a imbolnavit din cauza vrajilor si farmecelor facute de oamenii vicleni si suferea îngrozitor, având dureri insuportabile. Aflând Sfântul Partenie de situaţia femeii, a vindecat-o fără mare greutate şi în numai trei zile, folosind ulei de la candelele Sfinţilor şi rugăciunea lui cea fierbinte.

De o deosebită importanţă este şi boala lui Thalassios, care era unicul copil al unui preot din Syadia. Aflându-se însă sub înrâurirea unui duh viclean, el şi-a pierdut minţile şi a fost dus în faţa Sfântului Partenie, pe lângă care a stat numai şapte zile, după care a primit înapoi marele dar al lui Dumnezeu: mintea şi judecata.

Pentru a demonstra marea putere a Sfântului Ierarh Partenie din Lampsakos asupra demonilor, trebuie povestit şi despre soldatul Axanios, pe care l-au adus la Sfânt ca pe o povară lipsită de viaţă, cu membrele paralizate din cauza duhurilor necurate. Sfântul Partenie, fără să folosească nimic altceva, l-a stropit pe bolnav cu apă sfinţită (aghiazmă) amestecată cu rugăciuni care L-au înduplecat pe Dumnezeu. Astfel l-a însănătoşit şi l-a întărit ca să plece pe picioarele sale.

A mai fost şi un bolnav din Traklion, pe nume Kallistos, şi un altul din partea răsăriteană a insulei Lesbos. Amândoi au fost aduşi la Sfântul Partenie, primul fiind paralizat de picioare de o putere diavolească, iar celălalt având – tot din lucrarea celui viclean – aşa nişte răni pe cap, încât semăna cu un lepros. Pe amândoi i-a vindecat – deplin şi grabnic – Sfântul Partenie, ungându-i cu ulei sfinţit de la candelele Sfinţilor şi rugându-se fierbinte pentru ei.

Reclame

3 gânduri despre „A vindecat BOLILE cauzate de VRĂJI şi FARMECE

  1. Unde as putea gasi ulei sfintit de la candela Sfintilor? Am o sora bolnava s-a pomenit dintr-o data cu niste frici imense. Face tratament dar nu se face bine. Ma poate ajuta cineva? Despre care Sfinti este vorba?

    1. cu siguranta ai gasit ulei sfintit pentru sora ta, acesta poate fi de la oricare Sfint din biserica, toti te ajuta, doar tu sa te rogi cu credinta si convingere ca te pot vindeca. Mergi la 7 masluri, tine post miercuri, vineri, duminica la liturghie roaga-te si Duhul Sfint Care coboara la sfintirea Sfintelor Daruri, te ajuta negresit. In acel moment esti „in direct” cu Dumnezeu, atunci poti gandi orice dorinta momentul potrivit se va realiza. Inca ceva, mergi la spovedit, astfel rugaciunea „urca” la cer mai repede caci sufletul e curat

      1. foarte ajutatori sunt Sf Partenie, Sf Nicolae, Sf Mina, SF Efrem cel Nou, Sf Spiridon, Sf Tadeu, Sf Paraschiva, Sf Serafim de Sarov , Sf Ioan Rusul, Sf Teofan toti m-au ajutat in clipe foarte grele si carora le multumesc din suflet. Sa nu uit si pe Sf Nectarie extrem de apropiat de sufletul necajit, grabnic ajutator. Uleiul sfintit din candela oricarui Sfant este tamaduitor, fii sigura. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s