Vindecări de CANCER

Vindecări de cancer
săvârşite de Sfântul Partenie din Lampsakos
în zilele noastre

Sfântul Partenie din Lampsakos - Vindecătorul CANCERULUI
Sfântul Partenie din Lampsakos - Vindecătorul CANCERULUI

Sfântul Ierarh Partenie din Lampsakos – „cel întomai cu Apostolii” -, pentru viaţa sa cea dreaptă şi adânca lui smerenie, a primit de la Dumnezeu, încă din timpul vieţii sale, puterea de a tămădui cancerul. Aflăm din Viaţa Marelui Taumaturg Partenie din Lampsakos a vindecat cancerul unei femei, cancer care îi ieşise în părţile cele mai ascunse ale corpului – datorită acestei minuni (descrise în pagina Sfântul Partenie din Lampsakos vindecă complet şi rapid cancerul !!!), Sfântul Partenie din Lampsakos mai este cunoscut şi sub numele de SFÂNTUL VINDECĂTOR AL CANCERULUI DE PROSTATĂ.

Această putere tămăduitoare şi-a păstrat-o Sfântul Partenie şi în zilele noastre; mai mult decât atât, în vremurile de azi, Dumnezeu a făcut ca să-i crească Sfântului Partenie din Lampsakos harul deosebit pe care îl avea de a vindeca boala groaznică a cancerului, care îi chinuie zilnic pe atâţia oameni şi le ia viaţa.

Astfel, preamilostivul Sfânt Partenie aleargă peste tot; stă lângă omul suferind din zilele noastre şi-l scapă de această boală îngrozitoare, dacă acesta i se roagă cu evlavie şi credinţă puternică.

Puterea deosebită a Sfântului Partenie din Lampsakos de a vindeca groaznica boală a cancerului reiese din relatările mai multor greci pe care acest Mare Sfânt din vechime i-a vindecat în chip minunat, relatări cuprinse în cartea doamnei filolog Maria Meletiou-Makri: „UN SFÂNT DIN VECHIME VIU PRINTRE NOI – Sfântul Partenie din Lampsakos (Sfântul ocrotitor al bolnavilor de cancer)”, carte tipărită cu binecuvântarea Prea Sfinţitului Părinte GALACTION, Episcopul Alexandriei şi Teleormanului, şi apărută la Editura Bunavestire, Bacău 2008.

Din aceste mărturisiri se deduce şi dorinţa Sfântului Partenie de a-i vindeca pe cei bolnavi de cancer – mai ales pe cei care se află în ultima fază şi cărora medicii nu le mai acordă nici o şansă.

De asemenea, Marele Vindecător din Lampsakos, plăcutul lui Dumnezeu Partenie, îşi doreşte să fie cunoscut de cât mai mulţi oameni, pentru a le veni în ajutor.

Sunt enumerate în continuare aceste cazuri de vindecări uimitoare de cancer (faceţi clic pe titlul fiecărei vindecări pentru a deschide pagina care o descrie):

  • Sfântul Partenie din Lampsakos vindecă o tumoare malignă de la gât (boala Hodgkin’s) şi salvează două vieţi deodată
  • Sfântul Partenie din Lampsakos vindecă o formă complicată de cancer
  • Sfântul Partenie din Lampsakos vindecă cancerul în metastază la plămâni şi sarcomul generat de un fibron


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s